Velkommen til Tuft Bygg, din pålitelige partner i byggebransjen. Basert i hjertet av Innlandet, har vi levert kvalitetshåndverk og pålitelige byggetjenester siden 2019. Med et sterkt fokus på kundetilfredshet og detaljorientert arbeid, streber vi etter å bygge ikke bare bygninger, men også varige relasjoner.

Vår Historie

Tuft Bygg ble grunnlagt av Ludwig Neubuer og Torgeir Skare Thygesen, med en visjon om å tilby skreddersydde byggetjenester som møter individuelle behov. Fra beskjedne begynnelser har vi vokst til å bli en ledende totalentreprenør i regionen, kjent for vår evne til å håndtere både store og små prosjekter med den samme profesjonaliteten og integriteten.

Vårt Team

Vår styrke ligger i vårt team av erfarne fagfolk, som hver bringer unik kompetanse til våre prosjekter. Fra dyktige tømrer/snekkere og prosjektledere, er hver medarbeider dedikert til å levere overlegen kvalitet og service.

Våre Verdier

Kvalitet: Vi forplikter oss til høyeste standarder i alle ledd av vårt arbeid. Pålitelighet: Våre kunder kan stole på oss til å levere prosjekter til avtalt tid og budsjett. Innovasjon: Vi omfavner nye teknologier og bærekraftige praksiser for å forbedre våre byggeprosjekter.

Våre Tjenester

Tuft Bygg tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert:

  • Nybygg av boliger og hytter
  • Renovering av bad og våtrom
  • Tilbygg og utvidelser
  • Mindre og større renoveringsjobber på boliger og hytter

Vårt Engasjement for Bærekraft

Vi er dedikerte til å fremme bærekraftige byggemetoder som minimerer miljøpåvirkningen. Vårt mål er å lede veien i grønn bygging i Innlandet og bidra til et bedre miljø for fremtidige generasjoner.

Vi i Tuft Bygg ser frem til å arbeide med deg og bringe din visjon til liv.

Kontakt Oss

Vi i Tuft Bygg ser frem til å arbeide med deg og bringe din visjon til liv.

Skroll til toppen