Tiibygg - Lillehammer

Kort om prosjektet: 
Tilbygg over 2 plan med bla. bad, vaskerom og stue. Tuft Bygg var totalentreprenør for prosjektet. 
Kundeomtale Magnus Løndal og Ida Nordahl: 
«Vi brukte Tuft Bygg som totalentreprenør for vårt prosjekt, påbygg over to etasjer. Vi har opplevd Tuft bygg som løsningsorienterte, hjelpsomme og profesjeonelle. Helt fra tilbud til ferdigstillelse har vi følt oss trygge på at dette skulle gå bra. Dyktige håndverkere som har jobbet effektivt og gitt råd i forhold til valg underveis i byggeperioden.»
 

Enebolig - Lillehammer

Kort om prosjektet: 
Nybygg enebolig over 2 plan med høy standard. Tuft Bygg var totalentreprenør for prosjektet. 
Kundeomtale Rune Høiby: 
«Vi er svært fornøyd med bruk av tuft bygg som totalentreprenør for vårt prosjekt, en moderne enebolig med høy standard. Vi har jobbet tett med deres arkitekt fra starten av og i godt samarbeid har drømmehuset tatt form. Alt har gått smertefritt, på tid, med svært høy presisjon og de har håndtert alle forslag, tilvalg og ønske om løsninger på en svært god måte. Vi ville valgt tuft bygg igjen om vi skulle bygge, men det trenger vi neppe for nå har de bygget drømmehuset for oss.»

Påbygg enebolig - Øyer

Kort om prosjektet: 
Påbygg på enebolig. Tuft Bygg var totalentreprenør for prosjektet.  
Kundeomtale Anne Line Kruke: 
«Vi ønsket oss mere plass på « våre gamle dager» til og ta imot storfamilie og venner. Bestemte oss for og skifte et slitent tak og bygge 2.etage. Etter et søk på nett falt valget på Tuft bygg , og det har vi ikke angret et sekund! Har hatt et meget profesjonelt og ikke minst hyggelig samarbeid fra start til mål. Håndverkere som har vært i sving har også vært meget pliktoppfyllende og ryddige. Alle spørsmål og tanker underveis har vært ivaretatt av tålmodige Ludvig og Torgeir. Nå sitter Krukemor og Krukefar i Villa Utsikten og er storfornøyd . Et tips: VELG TUFT👍 »

Tomannsbolig - Lillehammer

Kort om prosjektet: 
Nybygg vertikaldelt tomannsbolig med tilhørende carporter. Tuft Bygg var totalentreprenør for prosjektet.  
Kundeomtale Bjørn Magne Bryn: 
«Tuft Bygg bygde nylig hus for meg, en tomannsbolig i Kongleveien på Lillehammer. Jeg er særdeles fornøyd med alt fra planlegging, gjennomføring og finish. Dette er et profesjonelt firma der man føler at dine interesser blir usedvanlig god ivaretatt. Jeg vil anbefale Tuft Bygg på det sterkeste»
Ta gjerne kontakt ved spørsmål 
Bjørn Magne Bryn 
Tlf: 97604000

Renovering stue/kjøkken og fasade - Lillehammer

Kort om prosjektet: 
Renovering av kjøkken stue nytt bjelkelag samt åpne opp for å lage åpen stue/kjøkken løsning. Fasade med etterisolering med trefiberisoalajson samt ny kledning og vinduer. 
Kundeomtale Caroline Strømhylden: 

«Jeg var spent på hvordan ombyggingsprosessene vår ville bli. Store endringer i et gammelt hus, hvor mye måtte avklares og besluttes underveis. Tuft Bygg ga oss trygghet hele veien, og vi er svært fornøyd med resultatet. Alt samarbeid fungerte godt, hele prosessen har vært ryddig og oversiktlig, og de har gitt oss gode faglige råd. I tillegg til at de er hyggelige folk! »

Renovering enebolig - Lillehammer

Kort om prosjektet: 
Totalrenovering av enebolig. Drenering og isolering av kjeller, oppgradering av fasade med ny kledning, etterisolering og nye vinduer. Samt alle innvendige rom oppgradert. Tuft Bygg som totalentreprenør for prosjektet. 

Kundeomtale Hilmar Haraldsson: 

«Det beste jeg opplevde under min byggeprosess var den særdeles gode serviceinnstillingen fra alle i Tuft Bygg. Det spilte ikke noen rolle om spørsmålet var stort eller smått, kom tidlig eller sent på dagen, var muntlig eller skriftlig – alt ble fulgt opp umiddelbart.»

 

«Jeg er særdeles fornøyd med kvaliteten på arbeidet som er utført. De minste detaljene ble gjort med største omhu samtidig som effektiviteten på byggeprosessen ble holdt oppe.»

 

Betong garasje og fasade enebolig - Lillehammer

Kort om prosjektet: 
Betong garasje med hulldekke og terrasse. Etterisolering, nye vinduer og ny kledning. 
 

Kundeomtale Bodil Mokkelbost:

«Tuft bygg har vært en pålitelig og ryddig entreprenør gjennom hele vårt prosjekt. Helt fra start med god rådgivning til ferdig sluttresultat til avtalt pris. De har dyktige og hyggelige håndverkere som er nøye i sitt arbeid og leverer et pent resultat. Vi er svært fornøyd med deres arbeid»

Tilbygg og totalrenovering enebolig - Lillehammer

Kort om prosjektet: 
Nytt tilbygg på 180 m2 samt totalrenovering av eksiterende enebolig. Tuft Bygg var totalentreprenør for prosjektet.